Så kan du spara tusentals kronor om året

Har du flera dyra lån och krediter med tillhörande höga avgifter? Var i sådana fall bara lugn då du är långt ifrån ensam om detta. Faktum är att det är väldigt vanligt bland svenska låntagare att ha flera lån hos flera olika banker och långivare.

En riktigt bra möjlighet som allt flera har fått upp ögonen för är att kontakta en trygg och bra låneförmedlare som Axo Finans. Just Axo Finans är en låneförmedlare som samarbetar med många olika långivare. Det finns flera stora fördelar med att kontakta en låneförmedlare istället för att vända sig till sin vanliga bank eller någon av de övriga traditionella svenska storbankerna.

När man har flera dyra lån och krediter så resulterar detta i att man vanligtvis får en försämrad kreditvärdighet. Detta innebär tyvärr också att det blir riktigt svårt att få ett större lån hos någon av de vanliga storbankerna för att kunna lösa alla sina dyrare lån, något som inte alls behöver vara lika svårt och krångligt hos en låneförmedlare.

En annan stor fördel hos en låneförmedlare är att man kan få ett större antal lånerbjudanden att fundera på, detta just på grund av att dessa samarbetar med så många olika långivare. Här kan man sedan enkelt välja det lånerbjudande som ger en de absolut bästa lånevillkoren.

En ytterligare riktigt bra fördel är att man genom en låneförmedlare inte påverkar sin kreditvärdighet mera än vad som faktiskt är nödvändigt. Med en låneförmedlare så tas enbart en enda kreditupplysning. Skulle man istället välja att kontakta varje långivare separat så skulle en kreditupplysning göras för varje specifik ansökan som man också väljer att skicka in.

Smidig och enkel ansökan

Din ansökan hos Axo Finans är snabb, enkel och smidig. Du ansöker om ditt lån via din mobil, dator eller surfplatta och din ansökan tar från start till mål endast ett par få minuter att fylla i och att skicka iväg. Innan din ansökan skickas iväg så får du verifiera din ansökan med ditt Bank-ID eller ditt mobila Bank-ID.

Så om du sitter i samma båt som hundratusentals andra svenskar med flertalet lån med höga kostnader, ja då är det alltid värt att försöka samla dina lån till ett enda större lån med lägre räntekostnad. Med ett förmånligt samlingslån så kan du spara tusentals kronor om året i uteblivna höga räntor men även tusentals kronor på uteblivna administrativa kostnader som man kan ha när man har flertalet lån. Med ett enda samlingslån så betalas enbart administrativ kostnad för ett lån.

 

Lämna en kommentar