5 betting-tips alla bör känna till

Att spela på sport blir allt mer populärt för varje år som går. Just nu har dock bettingen påverkats mycket av corona-krisen som hela världen drabbats av. Det finns dock möjligheter att spela på till exempel e-sport för dem som gillar det. Med det sagt så kan man generellt se att det finns ett oerhört större intresse för att betta på till exempel fotboll eller hockey.

I denna relativt korta artikel från oss på spelcash kommer vi idag att ge dig 5 olika tips som du bör ha koll på när alla sporter väl börjar att rulla igång igen. Våra förhoppningar är att du åtminstone kommer lära dig några nya speltips som du kan ta med dig från denna relativt korta artikel.

Europatipset är perfekt för dig som gillar fotboll

Europatipset är ett spel som är perfekt för dig som gillar europeisk toppfotboll. Spelet är som en variant av stryktipset, men till skillnad från det spelet tar man in matcher från alla de stora ligorna i Europa.

Detta spel lanserades år 1993 av Svenska Spel. På den tiden gick spelet under namnet ”Italienska Stryktipset” eftersom det helt enkelt endast var italienska matcher som man kunde spela på. År 2004 valde dock Svenska Spel att byta namn till det nuvarande och även ta med andra toppligor i Europa.

Idag kan man spela Europatipset minst två gånger i veckan under fotbollssäsong och kupongerna betår till största del endast av matcher från de största ligorna. I detta spel ska du som spelare tippa utfallet av 13 olika europeiska matcher som Svenska Spel valt ut på förhand.

Detta gör du genom att markera ut dina val med något av de tre följande alternativen:

1 = Hemmalaget vinner matchen
X = Matchen slutar oavgjort
2 = Bortalaget vinner matchen

Var påläst innan du bettar

Om du verkligen vill vinna på dina spel bör du vara så påläst som möjligt innan du sätter ingång. Det finns inget bättre sätt att öka dina chanser till vinst än att vara ordentligt informerad. Detta gäller oavsett vilken sport du väljer att betta på.

Med det sagt finns det såklart risk att du förlorar dina pengar oavsett hur påläst du än är. Alla matcher och tävlingar oavsett sport kan komma med oväntade och förvånande resultat. På så sätt är det alltid en risk att betta, men det är också lite av dragningskraften till sport och betting eftersom det ju ökar spänningen i det hela.

Betta helst inte på lag du håller på

Vi rekommenderar dig att försöka hålla dig ifrån att betta på lag du håller på. Såklart kan detta vara kul och ge en extra krydda när man väl ser på lagets matcher, och vi avråder dig inte från att göra detta om du verkligen vill det.

Det vi vill försöka förmedla är bara att man kan bli en aning blind när man bettar på lag man håller på. Vanligtvis tenderar man i dessa fall att tänka mer med sitt klubbhjärta, och inte på vad det mest logiska och realistiska utfallet i matchen kan tänkas vara. Detta kan i sin tur resultera i att du förlorar pengar. Men om du dock verkligen vill betta på det lag du håller på så kommer vi såklart inte stoppa dig.

Lämna en kommentar