Zucchinniplättar med viktväktarna

Blogginlägget är skrivet av sweetwords.

I min måtlåda i dag finns det zucchinnibiffar eller kallat mer zucchinniplättar. Jag har dem tillsammans med sötpotatisstavar och olika salladsmix. Här serverar man dem tillsammans med bönsallad enligt viktväktarna och därför tänkte jag dela med mig till er av viktväktarnas variant och tro mig zucchinniplättarna är toppengoda. 4 portioner = Hela receptetPersonliga Points = per portion: 9-15 Ingredienser Svarta bönor, konserv 1 burk½ st Tomat3 st Chilipeppar½ st, röd Apelsin2 st Spenat, färsk70 g Bladpersilja3 msk, hackad Spiskummin½ tsk Matlagningsyoghurt 8%2 dl Vitlök 1 klyfta Zucchini (squash) 3 medelstor(t)/medelstoraLök 1 st, gul/gulaÄpple 2 medelstor(t)/medelstoraÄgg…

Läs hela blogginlägget här: Zucchinniplättar med viktväktarna