Veckans Astro/Tarot v36 (6-12 sep) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.

Blogginlägget är skrivet av Vivi Linde – Medium.

Vill du fördjupa din andliga och mediala förståelse?Boken leder dig till nya insikter, högre kunskap och ger nycklar till hur man når sitt högre medvetande.Köp boken här: Vägen till upplysning och det flerdimensionella medvetandet Se BOKENS INNEHÅLL HÄR! Veckans Astro/Tarot  v36 (6-12 sep) Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken Nu kan du även lyssna i podden Varje söndag ger vi budskap för kommande vecka. Tidsangivelser: Väduren 2,21min, Oxen 3,14min, Tvillingen 4,31min, Kräftan 5,28min, Lejonet 6,10min, Jungfrun 7,03min, Vågen 7,49min, Skorpionen, 8,49min,…

Läs hela blogginlägget här: Veckans Astro/Tarot v36 (6-12 sep) – Se vilken energi som påverkar ditt stjärntecken.