Tisdagen den 28 juni, lite onsdagen den 29 juni, men också Englandsresan 2022, dag sju, den 21 juni: Jobbar på, men minns mycket gin och second hand i Ilkley

Blogginlägget är skrivet av Tofflan.

  Kära dagbok… Värmen håller i sig och jag svettas framför jobbdatorn. Fästmön stack iväg tidigt till Slottet och Slottsträdgården på tisdagen. Hon mår bättre och gräset behövde klippas. Det verkar som om gräsklipparen inte var sjuk, trots allt, för den startade. Jag är inte heller jättesjuk, men seg, täppt och hostig. Har lite svårt att tänka klart och jobba effektivt. Men snart mår jag bättre och snart börjar min fem veckor långa semester. Så jag tröstade mig med lite nätshopping.…

Läs hela blogginlägget här: Tisdagen den 28 juni, lite onsdagen den 29 juni, men också Englandsresan 2022, dag sju, den 21 juni: Jobbar på, men minns mycket gin och second hand i Ilkley