Tisdag kväll den 6 juli och onsdagen den 7 juli 2021: Grått och fuktigt ute, mat och medicin till drottningkatten och dimma till min gamle kröpp

Blogginlägget är skrivet av Tofflan.

  Kära dagbok… Finns det nåt gott??? Det blev en varm kväll igår. Jag vet inte hur många gånger en skulle kunna duscha på ett dygn. Det är som att en aldrig känner sig riktigt fräsch. När veterinären var här stängde vi in oss i Djungelrummet med Mini och det blev som en bastu där inne. Gårdagskvällen förflöt i långsamt mak och inget särskilt inträffade. Gymnasisten och jag åt tillsammans, men olika mat. Min laxsallad såg godare ut än den var,…

Läs hela blogginlägget här: Tisdag kväll den 6 juli och onsdagen den 7 juli 2021: Grått och fuktigt ute, mat och medicin till drottningkatten och dimma till min gamle kröpp