Tisdag kväll den 23 november och onsdagen den 24 november 2021: En lyckligare stund med Jonas och bra fart i jobbet – före dykningen i morse

Blogginlägget är skrivet av Tofflan.

  Kära dagbok… Kaffe och macka med handskalade räkor på Kafferummet Storken. Det blev en lite lång kväll igår. Jag brukar ju inte precis ge mig ut på kvällsaktiviteter under vardagarna. Den här veckan är ett undantag. Skälet är att jag har bestämt mig för att ge mig lite annan stimulans än den jag får på jobbet och här hemma. Jag behöver… ut i verkligheten och se andra saker, möta andra människor. Efter jobbet gick jag direkt hem. Tisslingarna fick lite…

Läs hela blogginlägget här: Tisdag kväll den 23 november och onsdagen den 24 november 2021: En lyckligare stund med Jonas och bra fart i jobbet – före dykningen i morse