Senare delen av lördagen den 10 juli och första delen av söndagen den 11 juli 2021: Svettigt, engagerande tvångstankar, men mamma i mina tankar idag

Blogginlägget är skrivet av Tofflan.

  Kära dagbok… Jorå, nog städade jag igår. Det vill säga jag dammsög, torkade tre golv och svettades. Om nån hade sett mig skulle den ha trott att jag storgrät. Svetten rann som enorma tårar nerför ansiktet. Men sen, efteråt, när här var skinande rent – hyfsat i alla fall men bara på vissa golv – var jag mycket nöjd. Kunde med gott samvete sätta upp fötterna och ägna mig åt Maja-Stina Franssons numera Skarstedts självbiografiska roman om Minna med tvångstankarna.…

Läs hela blogginlägget här: Senare delen av lördagen den 10 juli och första delen av söndagen den 11 juli 2021: Svettigt, engagerande tvångstankar, men mamma i mina tankar idag