Så hittar du bästa möjliga live betting odds på nätet

Om du någon gång har försökt att hitta de bästa live betting odds på nätet så vet du att det verkligen inte är det lättaste. Det beror till stor del på att det finns så pass många aktörer som erbjuder spel med liveodds och då blir det helt enkelt för jobbigt att kolla igenom det stora utbudet.

I dagens artikeln kommer vi att gå igenom hur du kan hitta de bästa ställena där du kan spela på nätet. Vi hoppas att denna steg för steg-guide hjälper dig på din betting-resa!

Men innan vi sätter igång vill vi bara påminna dig om att spela och betta ansvarsfullt. Det innebär att du bör bara satsa det du har råd att förlora, och att vi uppmanar dig att söka hjälp om du upplever problem med att begränsa eller sluta spela.

Guide för att hitta de bästa oddsen

  1. Kontrollera att live betting-aktören har svensk licens
  2. Undersök om live betting-aktören har ett bra rykte
  3. Kolla upp att betting-aktören har ett brett utbud
  4. Se till att du får en bra välkomstbonus
  5. Säkerställ du kan sätta in och ta ut pengar snabbt

Nu ska vi ta en titt på respektive punkt i lite mer detalj.

1. Aktören ska erbjuda spel med svensk licens

Regeringen har fastslagit att de spelaktörer som marknadsför sig mot svenskar också måste ha en svensk spellicens. Det är en bra regel då den svenska spellicensen skyddar spelarna, bland annat när det kommer till oschyssta marknadsföringsmetoder.

Det faktum att du inte behöver betala någon skatt när du bettar på spelsajter med svensk licens är förstås också någonting som många uppskattar.

2. Aktören ska ha ett bra rykte

Det finns många jämförelsesajter för casino- och bettingsajter, och där kan du se i detalj vad var och en av aktörerna har för rykte. Tänk gärna på att göra research då många jämförelsesajter säger att rätt dåliga bettingsajter presterar bra bara för att de får mycket pengar för det i form av en värvningsprovision.

Som TipsaMedOss säger erbjuder Betinia konkurrenskraftiga odds samtidigt som de har ett bra rykte, trots att de är rätt nyetablerade i Sverige. Så även om det finns många live-odds-aktörer att välja på kan Betinia vara ett riktigt bra val att kolla in närmre.

3. Aktören ska ha ett bra utbud

Om du inte kan välja mellan många ligor och sporter så spelar det ingen större roll vad oddset ligger på.

Så se till att online betting-sajten både har ett bra utbud – det vill säga ett utbud som inkluderar alla viktiga ligor och serier, innan du tecknar dig för ett konto.

4. Aktören ska erbjuda en bra välkomstbonus

I Sverige får du idag inte en lika stor välkomstbonus som tidigare, och detta på grund av den nya spellagen.

Men en välkomstbonus på cirka 100 kronor brukar i regel inkluderas när du tecknar dig för ett konto på en bettingsajt och det är inte fy skam det heller.

5. Aktören ska erbjuda snabba insättningar och uttag

När man till exempel väljer att betta på NBA eller betta på NHL och samtidigt vinner, då vill man kunna få en snabb utbetalning så att man kan göra något kul med pengarna.

Utöver det är det bra om snabba insättningar erbjuds så att man inte missar att spela på en match bara för att pengarna ligger ”i limbo”. Så av de anledningarna ska du se till att få såväl snabba uttag som snabba insättningar för det är i princip ett måste för att du ska slippa att bli irriterad.