Plåtmat – falukorv, rostade rotfrukter och halloumi med vitlök- och basilikasås

Blogginlägget är skrivet av Salt & Peppar.

Detta är egentligen bara en liten tvist på vår andra version av plåtmat som vi har tärnat äpple och fetaost till och en senapscrème till. Plåtmat – falukorv, rostade rotfrukter och halloumi med vitlök- och basilikasås4 portioner Ingredienser:2 morötter6-8 medelstora potatisar2 rödlökar2 msk oljasalt, svartpeppar500 gr falukorv200 gr halloumiVitlök- och basilikasås2 dl crème fraiche1 liten finhackad/pressad vitlöksklyfta2 tsk flytande honungfinhackad basilika efter tycke och smaksalt, svartpepparGör så här:1. Sätt ugnen på 225 grader.2. Skala och skär potatisen och löken i…

Läs hela blogginlägget här: Plåtmat – falukorv, rostade rotfrukter och halloumi med vitlök- och basilikasås