Persilje- och vitlökspapardelle med paprikacrème

Blogginlägget är skrivet av sweetwords.

INGREDIENSER 1 förp marinerade kronärtskockshjärtan (à 290 g) 1/2 kruka eller ask persilja 250 g miniplommontomater 250 g frysta sojabönor 4 port färsk papardelle (gärna vitlök & persilja) 2 1/2 dlmatlagningsgrädde 1 förp paprikapesto (à 130 g) Salt-peppar 65 grucola Gör så här Persilje- och vitlökspapardelle med paprikacrème Under 30 min 10 ingredienser Medel En utsökt pastarätt med kronärtskockor, sojabönor, paprikapesto och persilja. Låt grädde och pesto koka samman och tillsätt sedan den nykokta pastan, sojabönor, skockor och persilja. Sätt…

Läs hela blogginlägget här: Persilje- och vitlökspapardelle med paprikacrème