Onsdag kväll den 27 oktober och torsdagen den 28 oktober 2021: Klagan, kaffe, Kastanjemannen, keso, kanel, kläder (rena!)… och kanske kanske kanske

Blogginlägget är skrivet av Tofflan.

  Kära dagbok… Usch, jag fick så dåligt samvete igår kväll! Jag ringde till en vän som inte mår riktigt bra – och så var det mest jag som klagade. På världsliga ting, på stress, på sånt jag kan förändra och sånt jag inte kan förändra. Det var liksom inte meningen. Förlåt snälla du (du vet själv vem du är)! Kaffe, Kastanjemannen, keso med kanel och banan lugnade magen lite. Men faktiskt… jag mådde inte så bra igår kväll. Arbetsdagen hade…

Läs hela blogginlägget här: Onsdag kväll den 27 oktober och torsdagen den 28 oktober 2021: Klagan, kaffe, Kastanjemannen, keso, kanel, kläder (rena!)… och kanske kanske kanske