Onsdag eftermiddag och kväll den 18 augusti och torsdag förmiddag den 19 augusti 2021: Stöllstadstripp med heshet som resultat

Blogginlägget är skrivet av Tofflan.

  Kära dagbok… Jag och min nya bestie Lukas hängde lite innan jag åkte. Igår runt lunchtid stack nya bilen och jag in till Stöllestan, dvs Vadstena. Jag vill innan jag fortsätter uppmärksamma dig på, kära dagbok, att det inte är jag som har myntat uttrycket Stöllestan utan en Vadstenabo. En och annan har ondgjort sig kring detta uttryck och visst, jag kanske inte borde använda det men… jag tycker att det är roligt. Ungefär som Tokerian. Nämligen kärvänligt roligt. Capiche???…

Läs hela blogginlägget här: Onsdag eftermiddag och kväll den 18 augusti och torsdag förmiddag den 19 augusti 2021: Stöllstadstripp med heshet som resultat