Mild indisk tandoorikyckling med morotsraita och mynta

Blogginlägget är skrivet av Kompasskurs.

4 portioner Ingredienser Tillbehör 300 gram basmatiris1 knippe broccoli20 gram mynta Tandoorisås 1 gul lök2 tomater1 dl vatten3 klyftor vitlök1 msk spiskummin1 msk paprikapulver2 tsk malen ingefära1 msk olivolja3 msk tomatpuré1 tsk socker1 krm malen kanel½ dl matyoghurt Kyckling 600 gram kycklinglårfilésaltsvartpepparolivolja Morotsraita 1 morot1 ½ dl matyoghurtsaltsvartpeppar Gör så här Koka basmatiris enligt anvisning på förpackningen.Dela broccoli i små buketter och skiva stammen tunt. Koka i lättsaltat vatten cirka tre minuter.Morotsraita: Skala och finriv morot. Lägg i en skål och…

Läs hela blogginlägget här: Mild indisk tandoorikyckling med morotsraita och mynta