Lördag kväll den 20 februari, söndagen den 21 februari och måndagen den 22 februari 2021: Helgfirande och måndags(blues)böcker

Blogginlägget är skrivet av Tofflan.

  Kära dagbok… Citrus blev också trött av att sitta bredvid när jag läste handlingar. Det är inte bara vardagarna som snabbt passerar, det gör även helgen. Jag hann med det jag hade tänkt göra av hushållssysslor i lördags. Sen var jag helt slut. Jag hann också sitta med möteshandlingarna. Vissa av dem var ganska svårgenomträngliga och skrivna av utredare vid ett statligt verk. Slutsatsen jag kom till var så förvånande att jag trodde att jag hade missuppfattat eller inte förstått.…

Läs hela blogginlägget här: Lördag kväll den 20 februari, söndagen den 21 februari och måndagen den 22 februari 2021: Helgfirande och måndags(blues)böcker