Kycklingwok i röd curry

Blogginlägget är skrivet av sweetwords.

Ingredienser 1 kilo kycklingfilé1 broccolistånd1 röd spetspaprika1 schalottenlök eller 4 salladslökar1 burk minimajs1 dl sugarsnaps1 msk sesamolja1 vitlöksklyfta3–4 msk röd currysaften av 1 lime400–500 ml kokosmjölk, gärna en extra krämig2 msk tamarisoja1 msk fisksås1 msk malen koriander på burkDeodoriserad kokosolja att steka i INSTRUKTIONER Strimla kycklinen och fräs den i het panna med kokosolja. Salta lite. Lägg åt sidan. Hetta upp lite kokosolja och fräs riven vitlök och currypasta. Skär ner broccoli, paprika och lök och låt fräsa med. Häll i minimajs och sugarsnaps. Häll på kokosmjölken, sesamoljan, koriander, tamarisoja och fisksås. Pressa ner 1 lime. Låt allt…

Läs hela blogginlägget här: Kycklingwok i röd curry