Kyckling garam masala

Blogginlägget är skrivet av sweetwords.

Ingredienser 700 g kycklingbröstfiléer3 msk smör1 tsk salt1 (150 g) röd paprika, tärnad3 dl crème fraiche eller vispgrädde1 msk färsk persilja eller torkad persilja Garam masala ( vi köpte, finns sockerfria, kika bara bland påsarna) 1 tsk spiskummin1½ tsk korianderfrön1 tsk gurkmeja1 tsk mald ingefära½ tsk chilipulver1 krm muskot, riven Instruktioner Sätt ugnen på 200 grader. Skär kycklingfiléerna på längden och bryn i smör tills köttet fått fin färg.Strö över hälften av garam masala-blandningen och rör om ordentligt. Salta och lägg kycklingfiléerna, inklusive stekskyn i en ugnsform.Blanda crème fraiche eller vispgrädde och paprika…

Läs hela blogginlägget här: Kyckling garam masala