Fredag kväll den 10 juni och lördagen den 11 juni 2022: Egna versioner, bekanta från förr och en ofokuserad packa(r)…

Blogginlägget är skrivet av Tofflan.

  Kära dagbok… Tofflisk version av Caesarsallad. Jorå, nog kunde jag sno ihop en egen version av Caesarsallad, minsann. Fästmön hade förberett och stekt kalkonbacon. Detta blandade jag ihop med en skuren, stekt kycklingfilé, tomater och sallad. Krutonger gjorde jag genom att rosta en skiva rågbröd. Avslutningsvis toppade jag med skivad parmesan och dressing. En kall Staropramen blev måltidsdryck och mitt sällskap var min dåvarande bok på gång. Den är lite seg, tycker jag, boken. Eller så är det jag…

Läs hela blogginlägget här: Fredag kväll den 10 juni och lördagen den 11 juni 2022: Egna versioner, bekanta från förr och en ofokuserad packa(r)…