Fänkålsdoftande fiskgryta och Chardonnay i glaset



Blogginlägget är skrivet av Salt & Peppar.

En riktigt god fisksoppa som doftar och smakar fantastiskt av fänkålsfrön. Fänkålsdoftande fiskgrytatill 4 portioner1 gul lök1 vitlöksklyfta3 morötterolja1 burk körsbärstomater i burk 2 tsk fänkålsfrön1 tsk torkad timjanlite chili flakes2 msk tomatpuré1 msk vitvinsvinäger6 dl vatten1 dl vispgrädde2 tärning grönsaksbuljong600 g torskfilésalt & peppartill servering:bröd Skala och hacka gul- och vitlök. Skala och skiva morötterna. Hetta upp lite olja i en gryta. Fräs lök och morötter. Tillsätt tomat, fänkålsfrö, torkad timjan, chili flakes och tomatpuré. Tillsätt vitvinsvinäger, vatten, vispgrädde…

Läs hela blogginlägget här: Fänkålsdoftande fiskgryta och Chardonnay i glaset