Chili Con Carne – LCHF

Blogginlägget är skrivet av sweetwords.

Ingredienser 500 g Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris)1 st Lök gul,3 klyfta(or) Vitlök0.5 st Paprika röd200 g Sojabönor torkade kokta u salt4 msk Tomatpuré konc konserv2 dl Vispgrädde fett 40%0 g Chilipulver10 g Sambal oelek1 nypa Salt2 msk Smör fett 80 % Gör så här Stek den finhackade löken i smöret.Tillsätt färsen och bryn.Tillsätt tomatpurén.Tillsätt bönorna, kryddorna och gräddenLåt puttra på svagare värme under lock 10-15min. Serveringstips Ruccola och sallad. Vi hade även fetaost till /Receptkälla Chili Con Carne Lchf

Läs hela blogginlägget här: Chili Con Carne – LCHF