Baconstekt torskrygg med quinoa, ruccola och parmesan



Blogginlägget är skrivet av Salt & Peppar.

Hos Findus hittade jag det här läckra receptet. Smakrikt och gott! Nedan några mindre ändringar och förtydliganden kring receptet. Baconstekt torskrygg med quinoa, ruccola och parmesantill 4-5 portioner 6 bitar torskrygg2 paket bacon Örtpuré:1 paket djupfryst Basilika1 paket djupfryst Persilja1 vitlöksklyfta1 dl olivolja100 g soltorkade tomater inlagda i olivolja Quinoasallad:2 dl quinoa50 g riven parmesan60 g ruccola2-3 msk olivoljasvartpeppar På fotot:tomatsallad (tomat, rödlök, olivolja, balsamvinäger, örtkryddor) Kör alla ingredienserna till örtpurén i en mixer. Lägg ut baconskivorna som 3 “mattor”,…

Läs hela blogginlägget här: Baconstekt torskrygg med quinoa, ruccola och parmesan